sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Бизнис форум у Новополоцку, Белорусија - Конференција за новинаре

Уочи организованог одласка на овај Међународни бизнис форум, руководство Општине Пантелеј и представници пријављених компанија одржаће заједничку конференцију за новинаре у четвртак, 22.октобра 2015. од 12 часова у скупштинској сали.

by

Ниш у листу „ Ново време″ 1941-1944

На дан годишњице ослобођења Ниша у II Светском рату, у склопу обележавања овог историјског датума, у великој сали Градске општине Пантелеј представљена је књига Ниш у листу „ Ново време″ 1941-1944, ауторско дело историчара Милене Жикић и Бобана Јанковића.

by

Нацрт Закона о озакоњењу објеката

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре спровело је јавну расправу о тексту Нацрта закона о озакоњењу објеката.

by

Утврђивање јавног интереса

Градска општина Пантелеј упућује јавни позив грађанима са своје територије, као и удружењима грађана и организацијама цивилног друштва, за предлагање тема од јавног интереса у области јавног информисања. 

by

Потписивање уговора о запошљавању - “Тuskan family”

У настојању да институционално утиче на проблем незапослености, Градска општина Пантелеј усвојила је Акциони план запошљавања на свом подручју са пратећим подстицајним мерама за смањење незапослености који реализује у сарадњи са Филијалом Националне службе за запошљавање у Нишу.

by

Слалом трка на ролерима

У организацији Спортског клуба "Оxygen" из Ниша, у недељу, 4.октобра 2015. на кружном току код улице Васе Пелегића одржанa је "Inline" СЛАЛОМ ТРКА, прва ове врсте на подручју Општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %