sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА МЕДИЈЕ

Градска општина Пантелеј расписала је Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2016. години. За више информација кликните на опцију Јавни конкурс 2016. У доњем десном углу.

by

Ђачки парламентарци у посети ГО Пантелеј

Градску општину Пантелеј посетили су чланови Ђачког парламента ОШ Његош. У оквиру посете и разговора са руководством ГО Пантелеј, ђачки парламентарци упознати су са радом локалног парламента и општинске администрације.

by

Градска општина Пантелеј- НАЈБОЉА ЛОКАЛНА САМОУПРАВA

Градска општина Пантелеј добитник је друштвеног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ као- НАЈБОЉА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА.

by

ГО Пантелеј - добротворна акција

Градске општине Пантелеј укључује се у добротворну акцију прикупљања књига за децу без родитељског старања у оквиру хуманитарног новогодишњег Кока-Кола каравана који стиже у Ниш 28.децембра. Уједно позива и све своје суграђане да се одазову акцији. Сви који желе да донирају књиге могу то урадити од понедељка до петка од 8:30 до 15:30 на портирници Градске општине Пантелеј.

by

«Приближимо се пацијентима» - село Врело

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља акцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте. Према утврђеном распореду, акција се наставила у селу Врело.

by

26. седница Скупштине Градске општине Пантелеј

На 26. седници Скупштине Градске општине Пантелеј усвојен је предлог Стратегије одрживог развоја Градске општине Пантелеј за период 2011.-2020. године. Усвојена је и одлука о буџету Градске општине Пантелеј за 2016. годину који износи 136 500 000 динара. Дато је и позитивно мишљење на Програм развоја Града за 2016. годину и на Програм уређења градског грађевинског земљишта за 2016. годину.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %