sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Донација ОШ

Представници Градске општине Пантелеј и Удружења за локални развој Каменица поклонили су две металне пресе за брикетирање папирног отпада основној школи „Стеван Синђелић“ у Каменици.

by

Oбилазак радовa на сређивању корита Матејевачке реке

Представници руководства Градске општине Пантелеј обишли су радове на сређивању корита Матејевачке реке у дужини од 1300 метара, од аутопута до ушћа речице у Нишаву (кроз Доњу Врежину).

by

Конференцијa о оснивaњу и деловaњу Сaветa зa безбедност у грaдовимa и општинaмa

Предстaвници Грaдске општине Пaнтелеј присуствовaли су Конференцији о оснивaњу и деловaњу Сaветa зa безбедност у грaдовимa и општинaмa, чији је циљ унaпређење безбедносне превенције у локaлним зaједницaмa.

by

Бизнис форум у Новополоцку, Белорусија - Конференција за новинаре

Уочи организованог одласка на овај Међународни бизнис форум, руководство Општине Пантелеј и представници пријављених компанија одржаће заједничку конференцију за новинаре у четвртак, 22.октобра 2015. од 12 часова у скупштинској сали.

by

Ниш у листу „ Ново време″ 1941-1944

На дан годишњице ослобођења Ниша у II Светском рату, у склопу обележавања овог историјског датума, у великој сали Градске општине Пантелеј представљена је књига Ниш у листу „ Ново време″ 1941-1944, ауторско дело историчара Милене Жикић и Бобана Јанковића.

by

Нацрт Закона о озакоњењу објеката

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре спровело је јавну расправу о тексту Нацрта закона о озакоњењу објеката.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %