sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

«Приближимо се пацијентима» - Бреница

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља aкцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте.

by

Духовно благо Општине Пантелеј

На конференцији за новинаре у Медиа и реформ центру у Нишу представљен је документарни филм под насловом «Духовно благо Општине Пантелеј» који обједињено приказује све цркве и манастире на подручју ове Општине као изузетно вредну и многовековну духовну баштину.

by

Пројекат намењен унапређењу социјалне заштите у локалној заједници

Као партнери на Пројекту који уз подршку ресорног министарства спроводи невладина организација Протекта у Нишу, представници Градске општине Пантелеј и Центра за социјални рад учествовали су на састанку пројектних тимова организованом у Лесковцу за тимове из три општине у југоисточној Србији (Пантелеј, Бабушница, Прешево).

by

Обавештење о Конкурсу за суфинансирање медијских пројеката

Све заинтересоване учеснике Конкурса за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2016. подсећамо да рок за подношење пројеката истиче 31.јануара 2016.

by

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља Акцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте. Прошлог викенда акција је спроведена у Доњем Матејевцу .

by

«Приближимо се пацијентима» Кнез Село

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља Акцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %