sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Шакалијадa

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким удружењем града Ниша организује традиционалну, седму по реду „Шакалијаду“, у недељу, 19.фебруара 2017.године у ширем атару села Горња Врежина. Позивамо вас да се тога дана, од 12 часова, испред Задружног дома у Горњој Врежини, придружите учесницима Манифестације на презентацији улова и проглашењу најуспешнијих ловаца на шумске предаторе у склопу традиционалног ловачког дружења.

by

Шаховски турнир

Gradski šahovski savez Niša, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Pantelej organizuje deveti po redu šahovski turnir u standardnom šahu. Dvodnevni turnir održava se 15.i 16.februara 2017. u prostoru svečane sale restorana „LION PLUS“ /ugao Knjaževačke i Matejevačkog puta, bb/ Turnir je svečano otvorio predsednik GO Pantelej Bratimir Vasiljević, dok će narednog dana takmičenja, u četvrtak od 18 časova uručiti i nagrade nauspešnijim takmičarima.

by

Обележен Свети Трифун као део традиције Пантелејског виногорја

Поводом 14.фебруара, празника Светог Трифуна, који се слави као заштитник виноградара и воћара, Градска општина Пантелеј традиционално организује пригодну Манифестацију којом негује вековну традицију воћарско-виноградарске производње и афирмише истрајне произвођаче, добре домаћине и породичне подрумаре на свом подручју.Том приликом, Општина одаје признање и додељује пригодне награде узорним домаћинима и произвођачима из свих 12 села на својој територији, као и истакнутим представницима нишког Удружења воћар

by

Радни састанак са руководством Факултета спорта и физичког васпитања

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са деканом Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу, Милованом Братићем и продеканом за финансије Томиславом Окичићем. На састанку су вођени разговори о пословно-техничкој сарадњи Факултета и Општине као и о потенцијалним просторним могућностима за дислоцирање ове високошколске установе на подручје Градске општине Пантелеј.

by

Оперативни састанци са ЈКП Наисус и градским Секретаријатом за пољопривреду

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са руководећим тимом ЈКП Наисус посвећен актуелним питањима водоснабдевања и наплате утрошене воде у појединим сеоским насељима као и решавању идентификованих критичних тачака у каналисању отпадних вода из домаћинства које су предмет надзора општинске комуналне инспекције. На оперативном састанку са представницима Секретаријата за пољопривреду разматран је план изградње атарских путева на подру

by

Израда новог пројекта

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства и управе одржали су радни састанак са представницима општине Сврљиг ради дефинисања техничких параметара и израде пројектног задатка за аплицирање пројектом за израду техничке документације за пут Каменички вис-Копајкошаре ради стварања предуслова за оптимизацију туристичких потенцијала општине Сврљиг и Градске општине Пантелеј у сврху развоја туризма у руралном подручју ове две општине.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %