sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

 Пријем за спортисте и младе физичаре

Руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем приредило је пријем за истакнуте чланове Спортско рекреативног удружења особа са инвалидитетом „Наис“, младу кајакашицу Милицу Костов и неоспорне таленте из области астрофизике, браћу близанце Богдана и Новака Станојевића. Сусрет је уприличен поводом освојених медаља и високих пласмана на овогодишњим међународним и државним такмичењима у спорту, односно на 10. Међународој олимпијади из астрономије и астрофизике.

by

 Радни састанак са директором ''Еneca''

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, заменик председника Александар Милосављевић и већник Стеван Веселиновић одржали су радни састанак са директором локалне невладине организације "Еneca", Миливојем Јовановићем. Обзиром да је "Еneca" активна на пољу социо-економског развоја и посвећена друштвено одговорном пословању, циљ састанка је било разматрање будућих корака око подршке предузетништву на територији Градске општине Пантелеј.

by

Вршњачка едукација

Уз подршку Градске општине Пантелеј, кроз цео месец децембар настављена је континуирана едукација старијих основаца од стране ученика средње медицинске школе у Нишу. Четврто у низу предавање о полно преносивим болестима, болестима зависности, проституцији и превенцији вршњачког насиља одржано је у ОШ "Његош". Едукацијама су присуствовали и активно их подржали представници Канцеларије за младе Градске општине Пантелеј, координатор Милош Видосављевић и Милош Потић и председник Комисије за образовање, културу,

by

Чепенинг

Канцеларија за младе Градске општине Пантелеј на челу са координатором Милошем Видосављевићем активно подржава акцију "Чепенинг", те је тако скупила један џак чепова. Акција има за циљ да помогне у прикупљању средстава за куповину инвалидских колица, јер 1000 килограма чепова вреде 90000 динара. Такође, Канцеларија за младе позива све грађане да убаце макар по један чеп када су у пролазу поред зграде Градске општине Пантелеј и тако дају свој допринос у овој хуманитарној акцији. Кутија са чеповима смештена ј

by

План детаљне регулације

Руководтсво Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем присуствовало је презентацији Плана детаљне регулације за подручје Каменичког виса и викенд насеља на потезу Каменица - Церје, које су радили запослени из ЈП "Завод за урбанизам". Конструктивним питањима руководтсва, дошло се до корисних информација које су неопходне да се идеје око уређења Каменичког виса спроведу у дело.

by

 Подела пакетића

У духу предстојећих празника, Градска општина Пантелеј мисли и о социјално осетљивим групама. Председница Комисије за здравствену и социјалну заштиту Данијела Станковић, уз пригодно дружење, поделила је пакете и ранчеве са школским прибором деци чланова Удружења ратих војних инвалида.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %