sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обилазак локација где отпочиње санација сеоских путева

Председник Надзорног одбора Дирекције за изградњу града Ниша и већник Градске општине Пантелеј Небојша Ловић, обишао је локације где отпочњу радови на редовном одржавању путева у селима Јасеновик, Врело и Горњи Матејевац.

by

Обилазак радова на санацији сеоских путева

Председник Надзорног одбора Дирекције за изградњу града Ниша Небојша Ловић и руководсво Градске општине Пантелеј, обишли су радове на редовном одржавању у селима Ореовац и Пасјача. Овом приликом је председник Надзорног одбора најавио радове и у селима Јасеновик, Врело и Горњи Матејевац.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници групе грађана "Генерал Момир Стојановић - Адвокат Срђан Алексић - Искрено за Ниш" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници коалиције "Двери - Демократска странка Србије" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Државни секретар у посети пантелејској школи

У оквиру званичне посете Граду Нишу државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић обишао је и Основну школу "Мирослав Антић", која се налази на територији Градске општине Пантелеј. Овом приликом обишао је и недовршени објекат којим је предвиђено неоходно проширење простора и најавио помоћ Министарства и Града како би се привршила крају одавно започета градња.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници коалиције "Славиша Динић-Левица Србије-Пантелеј за све нас" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %