sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници Руске странке др Мирослав Милосављевић поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници Ромске странке "Јединство" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Обележен Светски дан Рома

Градска општина Пантелеј придружила се пригодним манифестацијама поводом обележавања Светског дана Рома у Нишу. На иницијативу Удружења Рома  „Цветно срце“, а уз подршку Општине у селу Каменица одржан је културно-уметнички програм у коме су учествовали млади ромски таленти са територије Градске општине Пантелеј и гости из Беле Паланке. Поред финансијске подршке учесницима манифестације, руководство Општине доделило је захвалнице у завршници програма.

by

Први третман против комараца

У складу са налогом Управе за привреду, одрживи развој и заштиту животне средине Града Ниша, први ларвацидни третман против комараца биће обављен на територији Градске општине Пантелеј 15. априла са почетком у 08:30 сати на следећим локацијама: Приобаље Малчанске, Бреничке, Матејевачке реке и Кнезселског потока, као и Нишаве од улива Јелашничке реке до моста Младости.

by

Решење о расподели средстава за медијске пројекте у 2016. години

Веће Градске општине Пантелеј донело је Решење о расподели средстава за медијске пројекте у 2016. години.

by

Реконструкција Улица хризантема

Представници руководства Градске општине Пантелеј обишли су радове у насељу Доња Врежина где је отпочела реконструкција 220 метара Улице хризантема, а завршетак радова планиран је за 10-так дана. Реконструкција подразумева асфалтирање дотрајалог коловоза и проширење улице. Вредност радова, који спроводи Дирекција за изградњу града, је два милиона динара.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %