sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Санирање ударних рупа у Горњем Матејевцу

Представници руководства Градске општине Пантелеј обишли су радове на санирању ударних рупа у 6 улица села Горњи Матејевац. У исто време почело је и пресвлачење асфалтом појединих делова коловоза. Крај радова се очекује за 2 дана.

by

Реконструкција тротоара у Књажевачкој улици

Реконструкција тротоара у дужини од 300 метара у Књажевачкој улици.

by

„Куп општине Пантелеј“

Прва паралел слалом трка у вожњи ролера „Куп општине Пантелеј у којој су учествовали клубови из Ниша, Врања, Пирота и Књажевца.

by

„Минибаскет Пантелеј 2016“

Под покровитељством Градске општине Пантелеј на обновљеном терену испред Дома ученика средњих школа одржан je турнир „Минибаскет Пантелеј 2016“ Турнир jе отворио Државни секретар Министарства омладине и спорта Предраг Перуничић. Учествоваало је преко 300 деце узраста од 7 до 11 година из Ниша, Алексинца, Пирота и других градова. Организатор турнира је Омладински кошаркашки клуб „Јуниор“ из Ниша.

by

Нова улична расвета у Чалијама

На иницијативу Градске општине Пантелеј, а у сарадњи са Дирекцијом за изградњу града у наставку улице Вукашина Мрњавчевића - насеље Чалије, постављена је улична расвета.

by

Санација ударних рупа у Малчи

Два дана након што су представници руководства Градске општине Пантелеј разговарали са мештанима села Малча, који су им се том приликом изнели проблем ударних рупа, започето је санирање пута.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %