sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Унапређење социјалних услуга

Kонференцијa посвећенa унапређењу политика услуга социјалне заштите у локалним заједницама

by

Континуирана сарадња ГО Пантелеј и Новополоцка у Белорусији

Континуирана сарадња града Ниша и Новополоцка у Белорусији, која је успостављена пре више година на иницијативу и уз активно учешће руководства Градске општине Пантелеј, настављена је јунском посетом званичника ове Општине братском граду Новополоцку поводом обележавања његове 58.годишњице

by

ГО Пантелеј и НСЗ  - Јавни радови 2016.

Градска општина Пантелеј презентовала је јавне радове који се, у оквиру одобреног пројекта преко Филијале Националне службе за запошљавање у Нишу, реализују у окружењу заштићеног подручја Церјанске пећине. Као једина градска општина која је конкурисала за јавне радове, Општина Пантелеј обезбедила је овим пројектом четворомесечно радно ангажовање четворо незапослених лица који ће, поред уређења комплекса Церјанске пећине, радити и на сређивању излетничког простора поред старе Римске чесме у Доњој Врежини.

by

Обележавање 207.годишњице Чегарске битке

Град Ниш и Градска општина Пантелеј у сарадњи са ресорним Одбором Министарства за рад, социјална и борачка питања организовали су обележавање 207.годишњице Чегарске битке. Венце су положили представници Владе РС и ресорних министарстава, градски и општински званичници, представници бројних борачких организација и удружења потомака, као и потомци славног Стевана Синђелића из Свилајнца.

by

Трећи Међународни сајам старих заната

Градска општина Пантелеј организује Трећи Међународни сајам старих заната који означава континуитет остварених циљева и резултата Пројекта «Оживљавање старих заната у прекограничном региону», реализованог са бугарским партнерима 2014.године.

by

НИФЕСТ 2016. ОМАЖ ВЕЛИКАНИМА: ГАЛИЈАНО ФЕРИ (1950 - 2015.)

НИФЕСТ 2016. ОМАЖ ВЕЛИКАНИМА: ГАЛИЈАНО ФЕРИ (1950 - 2015.)

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %