sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Oбележен 7.јули

Поводом 7.јула, дана устанка у Србији против окупатора у Другом светском рату, руководство Градске општине Пантелеј положило је венац на споменик палим борцима на Каменичком вису.

by

Нова пешачка стаза ,, Прстен Калафата,,

Руководство Градске општине Пантелеј у сарадњи са Удружењем за локални развој Каменице предаће на коришћење излетницима, рекреативцима и љубитељима природе новотрасирану кружну туристичку стазу која спаја излетиште Каменички вис и комплекс заштићеног природног подручја Церјанске пећине.

by

Конститутивна седница Скупштине Градске општине Пантелеј

Након потврђивања мандата одборника Скупштине Градске општине Пантелеј и полагања заклетве, већином гласова за председника Скупштине изабран је Срђан Нешић, за његовог заменика Ивица Димитријевић, а функцију секретара вршиће Љиљана Берић. Председник Одбора за административно и мандатно - имунитетског питања је Данијела Крстић.

by

Mеморијални фудбалски турнир „Нешкови дани“

У оквиру устаљене подршке локалним спортским клубовима и организацијама, Градска општина Пантелеј и ове године организује меморијални фудбалски турнир под називом „Нешкови дани“ који се традиционално одржава у Горњем Матејевцу у знак сећања на рано преминулог фудбалера из овог краја, Ненада Миладиновића.

by

Mеморијални фудбалски турнир „Нешкови дани“

У оквиру устаљене подршке локалним спортским клубовима и организацијама, Градска општина Пантелеј и ове године организује меморијални фудбалски турнир под називом „Нешкови дани“ који се традиционално одржава у Горњем Матејевцу у знак сећања на рано преминулог фудбалера из овог краја, Ненада Миладиновића. Званично отварање турнира у великом фудбалу, уз учешће пет екипа, заказано је за данас (четвртак), 30.јуна 2016. у 17, 45 на фудбалском игралишту у Горњем Матејевцу.

by

Обновљен спортски терен

Градске општине Пантелеј у домену оснаживања масовног спорта и рекреације настављене су ових дана обнављањем још једног спортског терена на урбаном подручју ове општине.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %