sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

 Први дан нове школске године

Традиционално, поводом почетка школовања, свим првацима у школама на подручју Градске општине Пантелеј, председник Општине, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства првог дана нове школске године уручили су поклон пакете (ранце са основним школским прибором) као симболичан дар малишанима који започињу „ђачко доба“. Поклон пакети првацима уручени у оквиру пригодних школских приредби које у част првака приређују старији школарци.

by

Обележавање Велике Госпојине

У предвечерје православног празника Велика Госпојина, у суботу, 27.августа 2016. од 19 часова, житељи насеља Доња Врежина у сарадњи са Општином Пантелеј обележити крсну славу традиционалним окупљањем на простору „Римске чесме“ у старом центру насеља.

by

Хуманитарни турнир 3x3

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије, Регионалним савезом и КК Наисус, уз подршку Канцеларије за младе града Ниша и друштвено одгворних компанија и колектива, организала први хуманитарни турнир у баскету „3х3“

by

Документарни филм  „Духовно благо“

Градска општина Пантелеј финансијски је подржала продукцију документарног филма „Духовно благо“, посвећеног богатој духовној баштини коју чине бројне цркве и манастири на подручју ове општине. Овај документарни филм је доградња пројекта под истим називом који је у форми промотивне публикације о духовном наслеђу Општине Пантелеј финасирало Министарство културе и информисања. Публикација је објављена 2013.године поводом обележавања 1700 година хришћанства односно потписивања Миланског едикта а документарни фи

by

Радни састанак са Управом за пољопреивреду Града Ниша

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови руководства Општине  одржали су радни састанак са начелником ресорне Управе града Ниша за пољопривреду и развој села. Састанак је посвећен подстицајима за унапређење пољопривредне производње, посебно воћарства и виноградарства као перспективних грана на подручју ове Општине и другим актуелним питањима руралног развоја која ће бити сагледана заједничким обиласком свих дванаест села која припадају територији Општине Пантелеј.

by

Радни састанак руководства ГО Пантелеј и ЈКП

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови руководства Општине одржали су радни састанак са руководећим тимом ЈКП Медијана. Тема састанка била су актуелна питања из области јавне хигијене и редовног одржавања зелених површина као и излетишта на подручју Општине. Са генералним директором Медијане, Братиславом Вучковићем и секторским руководиоцима у овом предузећу постигнут је договор о непосредном учешћу Општине у процесу креирања програма и планова рада ЈКП Медијане за наредну годину.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %