sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Радни састанак са руководством Нишстана

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са директором ЈП Нишстан, Ненадом Хафнером и секторским сарадницима у овом предузећу. На састанку су дефинисани видови сарадње у наредној, 2018.години и потврђено узајамно задовољство досадашњом сарадњом Општине са предузећем Нишстан.

by

Радни састанак са руководством Паркинг сервиса

Председник градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са директором ЈКП Паркинг сервис, Дејаном Димитријевићем и Предрагом Николићем, руководиоцем Службе сигнализације и јавне расвете у овом предузећу. На састанку је изражено задовољство досадашњом сарадњом Општине са Паркинг сервисом и очекивање да ће се на исти начин наставити у наредном периоду.

by

 Пројектно партнерство Пантелеја и Перника

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са председницом бугарске Општине Перник, Вером Церовском која је посетила Општину Пантелеј са својим појектним тимом. Састанак је посвећен припреми пројеката са којима ће ове две општине партнерски конкурисати на наредном конкурсу за пројекте из Програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска. У досадашњем току прекограничног Програма Градска општина Пантелеј реализовала је више партнерских прој

by

Почетак креативних радионица

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Удружењем за неговање традиције „Вишња“ реализоваће вишемесечни програм креативних радионица намењен деци из вртића и основних школа на подручју ове Општине. Кроз игру, едукацију, развијање креативности и моторике у стваралачким радионицама, малишанима ће бити приближене вредности традиционалне културе и вештине старих и уметничких заната које Општина Пантелеј истрајно негује под окриљем „Куће старих заната“. Радионице су предвиђене за сву заинтересовану децу различито

by

Радни састанак руководства ГО Пантелеј и ЈКП

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег руководства општине одржали су радни састанак са директором ЈКП „Тржница“ Гораном Ђорђевићем и његовим сарадницима. Тема састанка био је наставак и унапређење сарадње у наредној години, опремање пијаца у Сомборској улици и Дурлану, као и побољшање услова рада на истим.

by

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 21.новембар-дан Св. Архангела Михаила као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %