sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Градска слава

У име ГО Пантелеј, Братимир Васиљевић присуствовао је празничној литургији и обреду сечења колача поводом славе Града Ниша, Св.цара Константина и царице Јелене.

by

Базар здравља

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу реализује здравствену манифестацију под називом „Базар здравља'' на устаљеној локацији паркинг простора код Поште „Синђелић“ (три црвена солитера у Књажевачкој улици). Ова манифестација промовише здравље и здраве стилове живота и намењена је грађанству у најгушће насељеном делу Општине као и грађанима који гравитирају Књажевачкој улици као главној трансверзали кроз Општину.У оквиру акције, грађанима су доступна бесплатна мерења важнијих виталних пар

by

Теренски обилазак са медијима

Председник ГО Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег руководства Општине обишли актуелне радове на изградњи пута до „Вишеград стене“ изнад села Ореовац, која је у стручној јавности идентификована као локација са највећим погодностима у светским оквирима за параглајдинг узлетиште. Радови се изводе по убрзаној динамици , уз финансијску подршку Града Ниша, за потребе одржавања предстојећег Светског купа у параглајдингу,чији ће домаћин бити Град Ниш и Градска општина Пантелеј. Због вишеструког значаја и

by

Усвојен завршни рачун за 2016. и ребаланс буџета за 2017.

Скупштина Градске општине Пантелеј, на седници одржаној 1.јуна, усвојила је завршни рачун буџета Општине за 2016.годину. Усвојене су такође, измене и допуне Одлуке о буџету за текућу годину којима су коригована издвајања на појединим буџетским позицијама у односу на првобитно пројектоване и усклађена са реалним потребама исказаним у првом делу ове године.

by

Захвалност Удружења потомака ратника Општини Пантелеј

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић примио је захвалницу Удружења савеза потомака ратника Србије 1912-1920. за дугогодишњу сарадњу и подршку активностима овог Удружења на свим нивоима организовања, од општинског до окружног.

by

Обилазак радова на путу до параглајдинг узлетишта

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић у пратњи ресорних општинских већника и генерални секретар Ваздухопловног савеза Србије, Жељко Овука обишлли су актуелне радове на изградњи пута који води до „Вишеград стене“ изнад  Ореовца као локације будућег узлетишта за параглајдере. Радови су у функцији техничко-логистичких припрема за предстојећи Светски куп у Параглајдингу чији ће домаћин бити Град Ниш и Градска општина Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %