sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

 Најава 5. семинара из адаптивног пливања

Руководтсво Градске општине Пантелеј на челу са председником Братимиром Васиљевићем и представници Асоцијације адаптивног пливања Србије "Адаптс" проф. др Марко Александровић и проф. др Бојан Јоргић одржали су заједничку Прес конференцију у сали Градске општине, а поводом петог по реду семинара из адаптивног пливања, који ће се свечано отворити у суботу 24.12.2016. у 10:00 сати на Факултету спорта и физичког васпитања. Циљ семинара је едукација професора спорта и физичког васпитања, пливачких тренера, специ

by

 5. седницa Скупштине Градске општине Пантелеј

Буџет Градске општине Пантелеј за 2017. годину износи близу 133 милиона динара, изнео је на 5. седници Скупштине Братимир Васиљевић, председник општине и додао да ће знатна средства бити издвојена за социјална давања, запошљавање и самозапошљавање суграђана, као и за пројекте који су од приоритетног значаја за житеље ГО Пантелеј

by

Јавна расправа о нацрту одлуке о буџету за 2017. годину

Јавна расправа траје до 15.12.2016. године.

by

 Вршњачка едукација

Ученици средње медицинске школе у Нишу, уз подршку Градске општине Пантелеј, одржали су друго у низу предавање основцима старијег узраста, овог пута у ОШ "Стефан Немања". Циљ акције је да се младима кроз међувршњачку комуникацију приближе све теме из обасти зависности, проституције, вршњачког злостављања, превенција полно преносивих болести.

by

Позив за размену ученика

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић и ресорни већници одржали су радни састанак са директорима свих основних школа на територији општине. Тема састанка био је позив из белоруског града Новополоцк упућен Градској општини Пантелеј, којим у духу досадашње добре сарадње предлажу размену ученика између основаца са територије општине Пантелеј и основаца овог белоруског града.

by

 Радни састанак са менаџментом ЈКП

Руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем одржало је радни састанак са менаџментом ЈКП "Наиссус" и представницима Месне заједнице Горњи Матејевац. Тема састанка било је налажење начина за решавање дугогодишњег проблема које становници ове месне заједнице имају са водоснабдевањем.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %