sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Опремање амбуланте у Г.Матејевцу и обилазак атарских путева

У циљу унапређења услуга примарне здравствене заштите на сеоском подручју, Градска општина Пантелеј донираће рачунарску опрему неопходну у свакодневном раду здравственог особља у амбуланти Дома здравља у Горњем Матејевцу као једном од највећих приградских насеља на подручју Општине. Председник, Братимир Васиљевић са члановима руководства Општине Пантелеј и директор Дома здравља у Нишу, др Милорад Јеркан уручиће опрему сеоској амбуланти у Г.Матејевцу, у уторак, 1.новембра 2016. у 10 часова.

by

Међународна сарадња студената

У оквиру међународне сарадње студената инжењерског менаџмента, руководство Европске асоцијације студената индустријског инжењрства и менаџмента боравили су минулог викенда у Нишу као гости нишког огранка ове организације. У сарадњи са Канцеларијом за младе Градске општине Пантелеј у седишту Општине одржане су едукативне радионице посвећене повезивању студената индустријског инжењерства и плановима рада у наредној години.

by

Одржана четврта седница Скупштине Градске општине Пантелеј

Скупштина Градске општине Пантелеј усвојила је већином гласова измене Одлуке о буџету Општине до краја ове године које се првенствено односе на повећање предвиђених буџетских позиција за социјална давања, подршку спортским клубовима и организацијама, канцеларију за младе и сталне трошкове, на рачун умањене позиције за месне заједнице која реално не може да се реализује до краја буџетске године. Усвојена је такође нова Одлука о организацији општинске управе уз настојање да се постигне већа ефикасност локалне

by

IV седница Скупштине Градске општине Пантелеј

Четврта седница Скупштине Градске општине Пантелеј у новом сазиву заказана је за петак, 28.октобра 2016. у 9 часова. На седници ће се, поред осталог, одлучивати о измени Одлуке о овогодишњем буџету Општине и променама у организацији општинске управе.Измене су такође предвиђене и у општинским актима којима се регулишу сеоска гробља и начин одобравања новчаних средстава из буџета Општине. На овој седници биће именован нови сазив Савета за развој Општине Пантелеј за текући мандатни период.

by

Обавештење

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ: Градска општина Пантелеј обавештава грађане са своје територије, који до сада нису поднели захтев за легализацију незаконито изграђених објеката, да то свакако учине у наредних месец дана, дакле до 27.новембра ове године, на писарници у Услужном центру Општине Пантелеј где се попуњавају и предају захтеви. Ово је последња шанса за озакоњење под најповољнијим условима који важе само у овом задатом року , после којег се неће толерисати бесправна градња.

by

Пријем за истакнуте спортисте

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства приредили су пријем за истакнуте спортисте Ивана и Николу Станковића који су своју општину, град и државу прославили на недавним такмичењима у дисциплини powerlifting. У најновије резултате, вишеструки шампион у овој спортској дисциплини, Иван Станковић убележио је овог месеца, прво место на V државном првенству у две такмичарске категорије, а његов син Никола, у септембру је постао светски првак у powerliftingu,у катег

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %