sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу започела је реализацију Пројекта помоћи теже запошљивим групама, под називом „КАРАВАНИ ЗАПОШЉАВАЊА“, обиласком удаљенијих сеоских насеља на свом подручју. У оквиру пројектних активности, мобилни тим нишке Филијале за запошљавање посетио је Кнез село и у току двочасовног дежурства у простору Дома културе омогућио свим заинтересованим лицима да се пријаве на евиденцију тражилаца запослења, информишу о правима из области

by

Изложба радова Удружења ликовник уметника ,,Луна''

У знак подршке уметницима који стварају у Нишу и подстицаја уметничком стваралаштву, Градска општина Пантелеј уступа простор своје скупштинске сале за годишњу изложбу радова чланова Удружења ликовних уметника „Луна“ из Ниша. На овај начин руководство Општине настоји да ликовно стваралаштво учини доступнијим а изложбене поставке приступачнијим за своје житеље. Отварању изложбе, поред руководства Општине Пантелеј и чланова Удружења „Луна“ присуствовали су надарени ученици, чланови ликовних секција са својим н

by

Потписивање Меморандума о сарадњи са Општином Кавадарци

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић и градоначелник Општине Кавадарци из суседне Македоније Александар Панов потписали су Меморандум о сарадњи ових двеју општина. Чином потписивања заједничког документа, који је уприличен у оквиру узвратне посете градоначелника Кавадараца Општини Пантелеј, озваничен je почетак међународне сарадње Градске општине Пантелеј и Општине Кавадарци у области туризма, пољопривреде, културе, спорта и младих.

by

Одавање почасти јунацима из Првог светског рата

Поводом државног празника-11.новембра, Дана потписивања примирја у I светском рату, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства положили су венце и одали почаст јунацима на Српском и Енглеском војничком гробљу на Делијском вису.

by

Радни састанак руководстава ГО Пантелеј и ЈКП Медијана

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са руководећим тимом ЈКП Медијана у циљу најцелисходнијег планирања и припреме програма рада овог предузећа за наредну годину.

by

Посета делегације амбасаде Немачке

У оквиру посете делегације амбасаде Немачке "Удружењу за локални развој Каменице" на Каменичком вису, градоначелник Града Ниша, Дарко Булатовић и председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић поздравили су амбасадора Аксела Дитмана и разговарали о могућностима будуће сарадње.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %