sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Минибаскет фестивал Пантелеј 2017

Као део устаљених програмских активности у циљу популаризације спорта и рекреације и неговања здравих стилова живота омладинске популације од најмлађих дана, под усвојеним слоганом по коме је већ годинама препознатљива као „Општина најбоље кошарке“, Градска општина Пантелеј у сарадњи са ОКК Јуниор организовала је манифестацију под називом Минибаскет фестивал Пантелеј 2017. Овогодишњи Минибаскет фестивал окупио је малишане узраста до 10 година из Ниша и ширег региона који су играли баскет на спортским терени

by

Пријем за врхунске спортисте

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства уприличили су пријем за врхунске спортисте и своје суграђане, Ивана и Николу Станковића после најновијих успеха постигнутих на међународним такмичењима.

by

Обележен Дан победе над фашизмом

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, заменик председника, Александар Милосављевић и председник Скупштине општине Пантелеј, Срђан Нешић, присуствовали су парастосу и полагању венаца поводом обележавања 9.маја -Дана победе над фашизмом.

by

Презентација Сајма предузетништва за представнике суседних општина

У оквиру организационих припрема предстојећег Сајма предузетништва у Нишу, чији је домаћин Градска општина Пантелеј а покровитељ Град Ниш, у Великој сали Општине одржана је презентација Сајма за представнике суседних општина којима је званично упућен позив за сајамско представљање заинтересованих привредника и предузетника.

by

Дан сећања на цивилне жртве НАТО агресије у Нишу

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, заменик председника, Александар Милосављевић и председник Скупштине општине Пантелеј, Срђан Нешић, положили су венац на споменик страдалим цивилима у бомбардовању 1999. и присуствовали државној церемонији кoја је уприличена за Дан сећања на цивилне жртве НАТО агресије у Нишу.

by

Хуманитарни турнир у баскету „3х3“

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије, Регионалним и Градским кошаркашким савезом, уз подршку Канцеларије за младе града Ниша и друштвено одгoворних компанија и колектива, другу годину заредом, организује Хуманитарни турнир у баскету „3х3“, 27.маја 2017.године.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %