sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Захвалност Удружења потомака ратника Општини Пантелеј

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић примио је захвалницу Удружења савеза потомака ратника Србије 1912-1920. за дугогодишњу сарадњу и подршку активностима овог Удружења на свим нивоима организовања, од општинског до окружног.

by

Обилазак радова на путу до параглајдинг узлетишта

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић у пратњи ресорних општинских већника и генерални секретар Ваздухопловног савеза Србије, Жељко Овука обишлли су актуелне радове на изградњи пута који води до „Вишеград стене“ изнад  Ореовца као локације будућег узлетишта за параглајдере. Радови су у функцији техничко-логистичких припрема за предстојећи Светски куп у Параглајдингу чији ће домаћин бити Град Ниш и Градска општина Пантелеј.

by

Државна церемонија на Чегру

Државном церемонијом која се традиционално одржава 31.маја на дан чувене Чегарске битке, у организацији ресорног Министарства, Града Ниша и Градске општине Пантелеј обележена је 208. годишњица од овог важног историјског догађаја на брду Чегар. У складу са националним календаром значајних историјских датума ова годишњица обележена је одавањем највиших војних почасти и полагањем венаца на споменик Чегарским јунацима.

by

Скупштина Градске општине Пантелеј

Скупштина Градске општине Пантелеј заседаће у четвртак, 1.јуна 2017. са почетком у 9 часова. На дневном реду је доношење Пословника Скупштине, усвајање завршног рачуна буџета Општине за прошлу годину и ребаланс буџета за текућу годину.

by

2. хуманитарни турнир 3x3, 2017

Хуманитарни турнир 3х3 у оквиру Рода првенства Србије успешно је одигран у Нишу, првог дана овог викенда, у организацији ГО Пантелеј и уз професионалну подршку Кошаркашког савеза Града Ниша, Регионалног кошаркашког савеза Источне Србије и Кошаркашког савеза Србије, чији је генерални секретар и великан српске кошарке, Дејан Томашевић пратио целодневни програм Турнира. Финалним утакмицама присуствовао је и председник КСС Предраг Саша Даниловић. Поред такмичарског дела турнир чији су победници освојили вредне

by

Одобрени медијски пројекти у 2017.

Веће Градске општине Пантелеј донело је Решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања, на основу спроведеног Конкурса у 2017.години и предлога независне Стручне комисије за оцену поднетих медијских пројеката. Одобрено је 16 од 30 регуларно поднетих пројеката у укупном износу од 1.390.000,00 динара, опредељених за ову намену. У складу са донетим Решењем сви медији чији су пројекти одобрени треба да ревидирају пројектне буџете и коригован

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %