sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Међународна сарадња студената

У оквиру међународне сарадње студената инжењерског менаџмента, руководство Европске асоцијације студената индустријског инжењрства и менаџмента боравили су минулог викенда у Нишу као гости нишког огранка ове организације. У сарадњи са Канцеларијом за младе Градске општине Пантелеј у седишту Општине одржане су едукативне радионице посвећене повезивању студената индустријског инжењерства и плановима рада у наредној години.

by

Одржана четврта седница Скупштине Градске општине Пантелеј

Скупштина Градске општине Пантелеј усвојила је већином гласова измене Одлуке о буџету Општине до краја ове године које се првенствено односе на повећање предвиђених буџетских позиција за социјална давања, подршку спортским клубовима и организацијама, канцеларију за младе и сталне трошкове, на рачун умањене позиције за месне заједнице која реално не може да се реализује до краја буџетске године. Усвојена је такође нова Одлука о организацији општинске управе уз настојање да се постигне већа ефикасност локалне

by

IV седница Скупштине Градске општине Пантелеј

Четврта седница Скупштине Градске општине Пантелеј у новом сазиву заказана је за петак, 28.октобра 2016. у 9 часова. На седници ће се, поред осталог, одлучивати о измени Одлуке о овогодишњем буџету Општине и променама у организацији општинске управе.Измене су такође предвиђене и у општинским актима којима се регулишу сеоска гробља и начин одобравања новчаних средстава из буџета Општине. На овој седници биће именован нови сазив Савета за развој Општине Пантелеј за текући мандатни период.

by

Обавештење

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ: Градска општина Пантелеј обавештава грађане са своје територије, који до сада нису поднели захтев за легализацију незаконито изграђених објеката, да то свакако учине у наредних месец дана, дакле до 27.новембра ове године, на писарници у Услужном центру Општине Пантелеј где се попуњавају и предају захтеви. Ово је последња шанса за озакоњење под најповољнијим условима који важе само у овом задатом року , после којег се неће толерисати бесправна градња.

by

Пријем за истакнуте спортисте

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства приредили су пријем за истакнуте спортисте Ивана и Николу Станковића који су своју општину, град и државу прославили на недавним такмичењима у дисциплини powerlifting. У најновије резултате, вишеструки шампион у овој спортској дисциплини, Иван Станковић убележио је овог месеца, прво место на V државном првенству у две такмичарске категорије, а његов син Никола, у септембру је постао светски првак у powerliftingu,у катег

by

Радни састанак са званичницима општине Сврљиг

Минулог викенда руководство Градске општине Пантелеј одржало је радни састанак са званичницима општине Сврљиг који је означио наставак раније започете сарадње, озваничене 2012. године, потписивањем заједничког документа о међуопштинској сарадњи. Састанак је посвећен развоју туризма у делу који повезује обе општине у сврху стварања предуслова за одрживи развој туризма , нових туристичких дестинација, нових туристичких производа, промоције културних, историјских и природних потенцијала.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %