sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Одавање почасти јунацима из Првог светског рата

Поводом државног празника-11.новембра, Дана потписивања примирја у I светском рату, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства положили су венце и одали почаст јунацима на Српском и Енглеском војничком гробљу на Делијском вису.

by

Радни састанак руководстава ГО Пантелеј и ЈКП Медијана

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са руководећим тимом ЈКП Медијана у циљу најцелисходнијег планирања и припреме програма рада овог предузећа за наредну годину.

by

Посета делегације амбасаде Немачке

У оквиру посете делегације амбасаде Немачке "Удружењу за локални развој Каменице" на Каменичком вису, градоначелник Града Ниша, Дарко Булатовић и председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић поздравили су амбасадора Аксела Дитмана и разговарали о могућностима будуће сарадње.

by

Упутства за месне заједнице о захтевима за легализацију

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са председницима Савета грађана свих месних заједница на подручју Општине којима су пренета упутства и дистрибуирани обрасци за евидентирање незаконито изграђених објеката. Последњи рок за подношење пријава за легализацију истиче 27.новембра а грађани који имају такве објекте пријавне обрасце могу да преузму и попуне у Услужном центру Градске општине Пантелеј (Гутенбергова 4/а), а од сада, и у

by

Обилазак атарских путева

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обишли су актуелне радове на обнови атарских путева на територији Општине. Реч је о управо завршеној деоници у атару села Горњи Матејевац, дужине 600 метара, у чију је обнову уложено око 470 000 динара. Истовремено одвијају се радови на ревитализацији атарских путева на ширем потезу Доње Врежине према Малчанскпј петљи и Горње Врежине, од надвожњака до моста према насељу „Број 6“.

by

 Уручена опрема амбуланти у Г.Матејевцу

У циљу унапређења услуга примарне здравствене заштите на сеоском подручју, Градска општина Пантелеј донирaла је рачунарску опрему неопходну у свакодневном раду здравственог особља у амбуланти Дома здравља у Горњем Матејевцу као једном од највећих приградских насеља на подручју Општине. Председник, Братимир Васиљевић са члановима руководства Општине Пантелеј и директор Дома здравља у Нишу, др Милорад Јеркан уручили су опрему сеоској амбуланти у Г.Матејевцу

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %