sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

12. Међународна колонија анимираног филма

Пoводом предстојеће 12. Међународне колоније анимираног филма, одржана је конференција за новинаре на којој су организатори најавили овогодишње учеснике и Програм ове креативне манифестације намењене деци и омладини из Ниша и њиховим вршњацима из европских и земаља у региону Балкана.

by

Радни састанак о развоју задругарства

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са председницима Задружног савеза Србије и Регионалног савеза за Топлички и Нишавски округ, Николом Михајловићем и Милетом Давидовићем.

by

Расподела средстава по конкурсу у области јавног информисања

Веће Градске општине Пантелеј донело је Решење о расподели средстава по конкурсу у области јавног информисања за суфинансирање пројеката ради оставаривања јавног интереса на територији општине у 2018. години. Од 23 приспела медијска пројекта, одобрено је суфинансирање за 17 медијских пројеката. Детаљније у Решењу које се налази у оквиру банера под називом Јавни интерес у јавном информисању.

by

Обилазак жетвених радова

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обишли су актуелне жетвене радове у атарима пантелејских села. У разговору са комбајнерима и ратарима у атару Горњег Матејевца, председеник се уверио да се жетвени радови одвијају по плану и да је Градска општина Пантелеј међу првима организовала убирање овогодишње летине.

by

Потписани уговори са Компанијом Леони

У оквиру реализације годишњег Акционог плана запошљавања, који Градска општина Пантелеј континуирано, из године у годину, спроводи у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу, наменски опредељеним буџетским средствима подржано је запошљавање нове групе незапослених лица са подручја ове Општине у Компанији Леони. Овај вид подршке бржем запошљавању озваничен је потписивањем тројног уговора између Општине, НСЗ и Компаније LEONI у Великој сали Градске општине Пантелеј а потом и са присутним

by

Постављене помоћне рампе на више локација

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства предали су на коришћење помоћну рампу за кретање, као помагало особама са инвалидитетом и старијим станарима у стамбеној згради на Сомборски булевар 47. Истовремено, руководство Општине обишло је радове на изградњи косих равни на улазу зграде бр. 53 у Сомборској и Васе Пелагића број 82. Реч је о три, од укупно шест планираних помоћних рампи чију изградњу финасира Општина Пантелеј. На свим локацијама биће постављене за н

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %